I samarbejde med Naturkraft og Elbilforeningen FDEL
I samarbejde med Naturkraft og Elbilforeningen FDEL

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 14:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Folkeområdet - Naturkraft
Naturparken 10
6950 Ringkøbing
Arrangører
Målgruppe
For voksne
For voksne

Sæt strøm til transporten

29.05.21
Overvejer du at skifte til elbil eller måske til en elcykel, så vil dette være et arrangement for dig! Her kan du få gode råd til nogle af de overvejelser, du skal gøre dig inden købet.

Der er mange gode grunde til at vælge en elbil. En af dem er, at elbiler ofte har underholdende køreegenskaber på grund af den kraftige acceleration, som elmotoren giver. Desuden er en elbil bedre for miljøet – især for nærmiljøet, da en elbil ikke har nogen udstødning. Med en elbil er du også sikker på at få automatgear, og den er billigere i drift og vedligeholdelse.

Så hvordan kan du nedbringe dit klimaaftryk, samtidig med at du sparer penge? Hvor kan man lade, og hvilken bil passer til dit behov?

Der er også store klimagevinster at hente, hver gang en dansker vælger elcyklen frem for benzinbilen, og som en sidegevinst er det nu også påvist, at du får et sundere liv, både fysisk og mentalt.

Få svar på alle dine spørgsmål og få gode råd fra Elbilforeningen FDEL og forhandlere af elbiler og elcykler, der stiller deres køretøjer til rådighed for en prøvetur.

I samarbejde med Naturkraft og Elbilforeningen FDEL

Gratis adgang til Folkeområdet - Det vil kræver et gyldigt coronapas!

Folkeområdet - Naturkraft

Folkeområdet er stedet hvor vi sammen med dig sætter bæredygtigheden i spil.

Du kan prøve en elbil, og snakke med en lokal mekaniker eller elbilsentusiast. For virksomheder er der workshops, hvor du introduceres til den innovation, der kan opstå i krydsfeltet mellem forretning og kultur. Den studerende kan lade sig udfordre af Tænketanken Frej og deres arbejde for et mere bæredygtigt landbrug. 

Og nå ja, så kigger Jan Gintberg og Mads Langer også forbi.

Deltagelse i aktiviteterne i Folkeområdet er gratis.

NATUR KRAFT X KRYDS FELT 

Fire dage hvor kunstnere, kultur og klima smelter sammen.

Se hele programmet på naturkraft.dk