Digital Artikel Service

Digital Artikel Service

Adgang
Log på hjemmefra
LUKKET PT.

Digital artikelservice er pt. lukket.
Det Kgl. Bibliotek er ved at overgå til nyt bibliotekssystem.
 

Digitale artikler til dig

Ringkøbing-Skjern bibliotekerne tilbyder alle borgere i kommunen Digital Artikelservice. På bibliotek.dk bestiller du artikler fra danske tidsskrifter og magasiner mærket med KOPISERVICE. Du får adgang til artiklen via et link i din mailboks, hvor du kan downloade artiklen.

Artiklerne kommer fra Statsbibliotekets enorme samling, og stort set hele Statsbibliotekets beholdning af tidskriftstitler er omfattet i den nye aftale. Nogle er de senest tilkomne magasiner i den digitale samling er Alt om haven, Costume, Cyklister, Eurowoman, Isabellas, Lokomotivet, Louisiana magasin, Mad og Bolig, Månedsmagasinet IN, Q, RUM Interiør Design, Spis bedre og Sportsfiskeren.

Levering af artikler

For at benytte kopiservice skal du være oprettet som bruger på Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne og bo i Ringkøbing-Skjern kommune.

Du møder Digital Artikelservice som en integreret del af bibliotek.dk. Fremstår en artikel i søgeresultatet med mærket KOPISERVICE kan den bestilles som kopi leveret til din mailboks. Adgang til Digital artikelservice sikres via din profil på bibliotek.dk, der er knyttet til dit lokale bibliotekslogin.

Sådan gør du

  1. Opret en brugerprofil på bibliotek.dk øverst til højre på siden
  2. I din profil tilføjer du Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne som dit favorit bibliotek, og tilknytter dit bibliotekslogin.
  3. I fanen "Artikler" kan du nemt søge på et bestemt tidsskrift eller magasin, eller en specifik artikel og forfatter.

Husk at klikke på kopiservice for at bestille artiklen digitalt.

Få mere at vide: www.statsbiblioteket.dk/om-statsbiblioteket/digital-artikelservice

Få en kopi af artikler fra danske magasiner og tidsskrifter sendt direkte til din mail.