Program Efterår 2018

Efterårsprogram 2018

08.08.18
Gå på opdagelse i et væld af inspirerende tilbud fra DIT bibliotek

Se progammet i bladreformat

Samskabelse er for alvor en samarbejdsform Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne har taget til sig. En samarbejdsform som bl.a. har betydet at Skjern Bibliotek nu har fået en bibliotekshave som frivillige fra Skjern, Skjern Havekreds, Skjern Udviklingsforum og biblioteket i fællesskab har fået realiseret.

Haven er tænkt som en forlængelse af biblioteket, som et udendørs mødested for borgere, et rum til samtale, et rum til møde mellem mennesker, og et rum hvor man kan fordybe sig i skyggen af det store gamle kastanjetræ. Bibliotekshaven vil også give spændende muligheder for arrangementer i det fri.

Biblioteket er som kulturinstitution i konstant udvikling og det afspejler sig også i det fysiske rum, hvor der er gjort plads til forskellige aktiviteter. Som borger er der mulighed for selv at skabe indhold på bibliotekerne. Et tilbud mange allerede har taget imod. Bibliotekernes mødelokaler bruges nu flittigt af forskellige foreninger, og både læsekredse og kreative klubber mødes i det åbne biblioteksrum.

Alt dette går side om side med bibliotekets mere traditionelle arrangementer med forfatteraftner, bogcaféer, erindringscaféer, debattører og aktuelle kulturpersonligheder med noget på hjerte, men også her samskaber vi gerne med andre.

Som altid prøver vi at tilføre programmet noget nyt og i år er ingen undtagelse. Ved to arrangementer inviterer vi borgere og tre af vores folkevalgte lokalpolitikere til eftermiddagskaffe. Her kan man få en ganske uformel snak om livets gang i Ringkøbing-Skjern Kommune, og ikke mindst hvor man som borger synes at kommunen er udfordret!

Børnene er naturligvis også en vigtig målgruppe på biblioteket, og vi slår atter dørene op for en bred vifte af sjove og engagerende aktiviteter for børnefamilierne og børneinstitutionerne med musikalsk legestue, teaterforestillinger og kreative workshops.

Vi har som altid gjort os umage for at sammensætte et varieret program, men synes du der mangler noget, er du meget velkommen til at kontakte os, for i fællesskab kan vi skabe nye og måske endnu bedre arrangementer.

Vi møder dig gerne både live og online! Velkommen til en mangfoldighed af gode oplevelser!

Se progammet i bladreformat

Alice Hedevang Christensen
E-mail: alice.christensen@rksk.dk
Arrangementskoordinator

Materialer