Efterårsprogram 2019

07.08.19
KULTUREN BOBLER PÅ DIT BIBLIOTEK... ...så kom og få en oplevelse

Nogle arrangementer kræver billet – til andre skal du bare kigge forbi. Nogle arrangementer er gratis, og andre koster lidt. Der er noget for voksne, noget for børn, for de nysgerrige og videbegærlige, for barnlige sjæle, for unge og gamle – kort sagt – her er spændende oplevelser for alle.

Igen i år er det lykkedes at samle en buket af landets hotteste forfattere. Det er altid spændende at komme bag om den gode roman, høre om forfatternes måde at arbejde på, få indblik i hvilke tanker der ligger bag historierne og stille nysgerrige spørgsmål, og finde ud af at de også bare er mennesker af kød og blod.

Mød også forfatter Ole Sønnichsen, der fortæller historien om danskeren William S. Knudsen, der ændrede 2.verdenskrig. Foredraget One dollar man handler om én af de mest markante danske immigranter i USA nogensinde, men alligevel har hans utrolige bedrifter stort set været glemt af offentligheden i 70 år, indtil nu.

Jubilæum i Videbæk...
Senere på året fejrer vi Videbæk Biblioteks 75 år jubilæum, og i den forbindelse får vi bl.a. besøg af TV-legenden Søren Ryge Petersen, der i en menneskealder har budt på gyldne stunder, når han sender live TV fra sin have på Djursland. Søren Ryge fortæller i sit foredrag om spændende og skæve personligheder, han har mødt gennem sit lange TV-liv.

Livsstilsforedrag...
Overvejer du at følge en antiinflammatorisk kostplan, så er der råd og vejledning at hente, når kok og kostvejleder Signe Sandfeld kommer på besøg. Her kan du få inspiration til, hvordan du får antiinflammatorisk kost integreret i en travl hverdag.
Der er også inspiration at hente, hvis du går og drømmer om et mere simpelt liv, hvor bæredygtighed, økologi og nærvær er i centrum. Frilænder Helle Hestbjerg fortæller i sit foredrag om, hvordan hun flyttede familien fra det sikre og veletablerede samfund til eventyrlivet med fokus på mangfoldighed og balance mellem mennesker og natur.

Oplevelser for børn...
Der er naturligvis som altid også tænkt på bibliotekets mindste brugere, hvor der venter en bred vifte af sjove og engagerende aktiviteter som musikalsk legestue, kreative workshops og børneteater, hvor både fantasi og barnlighed kan få frit løb.

Alt det og meget mere kan du læse om i vores nye program.
For os på bibliotekerne er det altid en fornøjelse at kreere et nyt arrangementsprogram. De to dage, hvor forårets og efterårets programmer præsenteres, er højdepunkter for os, og det program, du ser her, er ingen undtagelse.
Men synes du alligevel, at der mangler noget, er du meget velkommen til at kontakte os, for sammen kan vi måske skabe nye og endnu bedre arrangementer.

Vi er altid åbne overfor nye tiltag og muligheder for samarbejde, og vi møder dig gerne både live og online.

Velkommen til endnu en forrygende sæson på DIT bibliotek

Se progammet i bladreformat>>


Alice Hedevang Christensen
E-mail: alice.christensen@rksk.dk
Arrangementskoordinator