Arrangementer på DIT bibliotek forår 2022
Arrangementskoordinator Alice Hedevang Christensen fortæller om arrangementer på DIT bibliotek forår 2022.

Kultur for alle - forkæl dig selv med gode oplevelser

17.01.22
Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne byder velkommen til et blik ind i foråret på DIT bibliotek.

På grund af gældende restriktioner på kulturområdet udgiver vi ikke et fysisk program for foråret 2022. Men vi har allerede nu planlagt mange spændende arrangementer, som vi forhåbentlig kommer til at kunne afholde.

Alle planlagte arrangementer kan ses her på vores hjemmeside under arrangementer

Billetter

  • Billetterne til alle voksenarrangementer er frigivet
  • Billetter til børnearrangementerne frigives en uge før hvert arrangement.

Vi følger hele tiden myndighedernes anvisninger og afholder arrangementer i henhold til gældende restriktioner. Hvis du køber billet til et arrangement, som det viser sig, at vi må aflyse, får du naturligvis dine penge tilbage. 

Akutelt fra d. 17. januar 2022: CORONAPAS og MUNDBIND er et krav til alle arrangementer.

Vel mødt på DIT bibliotek!

Se alle arrangementer og bestil billet her >

Alle arrangementer for VOKSNE >

Alle arrangementer for BØRN >

 

DIT bibliotek forår 2022

Arrangementskoordinator Alice Hedevang Christensen fortæller her om nogle af arrangementerne på DIT bibliotek forår 2022.

Forfatter: Eva Tind

Vi får besøg af forfatter Eva Tind, der fortæller om sin seneste udgivelse. 'Kvinden der samlede verden', der skildrer historien om den danske zoolog Marie Hammer, en enestående videnskabskvindes længsel efter at sætte sit spor i verdenshistorien, om menneskelige ambitioner, familie, kærlighed, afkald og forsoning.

Læs mere og bestil billet >

Forfatter Rachel Røst

Der fortælles en noget mere alvorlig historie, når forfatter Rachel Røst holder foredrag med udgangspunkt i sin selvbiografiske roman 'Grundvold'. Romanen er en stærk skildring om opvæksten i en mormon familie præget af social kontrol og fanatisk religiøsitet. Hun fortæller en meget personlige beretning om, hvordan det alligevel lykkedes hende at frembringe nok kræfter til at frigøre sig i en meget ung alder, men med en sønderrevet forståelse af verden, og være som en fremmed for den omgivende ungdomskultur, sig selv og sin egen krop.

læs mere og bestil billet >

Havearkitekt Helle Troelsen

Når foråret for alvor banker på, kommer havearkitekt Helle Troelsen forbi, for at lære os mere om, hvordan vi får inviteret mere af naturen ind i vores haver. Hvordan får vi skabt de rette betingelser for dyr og insekter, så vi oplever en ekstra dimension til sansning og oplevelse, og ikke mindst hvordan haven også kan være et meditativt og afstressende rum?

Læs mere og bestil billet >

Fashionista og materialenørd Johanne Stenstrup

Vi kan også få tips og tricks til, hvordan vi får en mere bæredygtig mode og garderobe, når fashionista og materialenørd Johanne Stenstrup er på mission for mere garderobeglæde og mindre tøjspild.

Læs mere og bestil billet >

Forfatterne Jesper Bugge Kold og Mich Vraa

Senere på sæsonnen får du mulighed for at møde forfatterne Jesper Bugge Kold og Mich Vraa, som vil fortælle om deres roman 'Pigen fra det store hvide skib', der tager læseren med ombord på Jutlandia, med ind i operationsstuerne og ned i maskinrummet og med hele vejen til Korea. Få historien om det danske nationalsymbol Jutlandia, om skibets forvandling fra et almindeligt passagerskib til et hospitalsskib.

Læs mere og bestil billet >

Jægersoldag Thomas Rathsack

Dette er selvfølgelig blot et lille udsnit af de oplevelser, vi byder på i foråret. Det bliver f. eks. også til et møde med tidligere jægersoldat Thomas Rathsack, der med sit foredrag stærkt opfordrer os til at droppe klynk, brok og selvmedlidenhed. De fleste kender ham som den hårde hund, der uddeler genoldige skideballer til håbefulde rekrutter i TV2´s 'Korpset', men derudover holder han også foredrag, hvor han på kontant vis anmoder publikum om at stramme op og lægge brokkeriet på hylden. For en positiv attitude hjælper, også selvom man ikke ligefrem står i en krigszone, men bare er midt i en travl hverdag, hvor projekterne hober sig op, chefen er en nar, toget forsinket, cyklen punkteret, og ungerne kaldes hjem fra institutionen med snotnæse.

Læs mere og bestil billet >

BongoBjørne & SalsaSlanger - Børnekoncert med JungleBongo

Og når vi nu er ved børnene. Er du barn eller bare en barnlig sjæl, er der også masser af tilbud til dig. Festlige børneteaterforestillinger, klovner og trylleri, BongoBjørne og SalsaSlanger. Så som altid, hank op i dine børn, børnebørn eller måske oldebørn, og kom afsted til et af bibliotekerne – og lad fantasien og barnligheden få frit løb.

Billetter til børnearrangementer er GRATIS og kan bestilles fra kl. 10.00 en uge før hvert arrangement.

Se alle arrangementer for børn >

Forårsprogram 2022

For os på bibliotekerne er det altid en fornøjelse at sammensætte et arrangementsprogram – og de to dage, hvor forårets og efterårets programmer bliver offentliggjorte, er altid årets højdepunkter for os.

Vi forsøger at sammensætte et program, der er så bredt og alsidigt som muligt, men sidder du og tænker, at der mangler noget, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Vi modtager gerne dine idéer til, hvad du synes skal med i programmet næste gang.

Kom forbi et af bibliotekerne eller send os en mail, for sammen kan vi skabe nye og endnu bedre KULTUROPLEVELSER FOR ALLE.

Vel mødt på DIT bibliotek!

Alice Hedevang Christensen
Arrangementskoordinator