Maleri- og fotoudstilling på Skjern Bibliotek

Maleri- og fotoudstilling på Skjern Bibliotek

08.05.24
Ægteparret Jane og Karl Jespersen fra Borris, udstiller deres malerier og fotos i perioden den 6. maj til den 14. juni.

Vi nyder de dage derhjemme, hvor vi maler sammen, og vi nyder vores maleaftener sammen med Nuance, hvor vi mødes i gruppen hver mandag. Vi deltager i kurser og laver udstillinger sammen. Vi har lige haft en udstilling i Skjern Vindmølle og til Kunsten inviterer indenfor udstiller vi i Kulturhuset Skolen i Sdr. Vium.

Jane fortæller:

” Jeg er uddannet lærer og har hele mit arbejdsliv arbejdet i folkeskolen, hvor jeg har undervist i formning og billedkunst.

Fra jeg var helt lille har jeg været optaget af at tegne og male. Tegning og formning har været mine yndlingsfag. På seminariet valgte jeg formning og historie som linjefag. Senere fulgte flere af Danmarks Lærerhøjskoles kurser i billedkunst.

Jeg har altid arbejdet med maleri og formning som hobby. I de senere år har jeg haft mere tid til at beskæftige mig med maleriet. Jeg har nu i nogle år arbejdet med akrylmaleri og deltaget i flere inspirationskurser. I 2011 blev jeg medlem af Kunstnergruppen Nuance”

Karl fortæller:

”Helt fra barndommen har jeg kunnet lide at tegne og lave kreative ting. Janes interesse for at male og gå på kunstudstillinger smittede af på mig.

Da Jane kom med i Kunstnergruppen Nuance var jeg ofte med til ophængning af malerierne på udstillinger. Det var spændende. Jeg fik også lyst til at male, så når Jane malede billeder derhjemme, ville jeg også forsøge mig ud i malekunsten.

Og så tog det fart. Jeg begyndte at male med akryl på lærred og kan lide at male abstrakt, men forsøger også at finde andre motiver.

Nu er jeg også blevet fanget af at fotografere, hvor jeg finder spændende motiver i naturen. Jeg blev i 2018 medlem af Nuance”

 

Læg vejen forbi Skjern Bibliotek, og se en flot udstilling.

Udstillingen kan ses hver dag i bibliotekets åbningstid kl. 07 – 22.

 

Maleri- og fotoudstilling på Skjern Bibliotek

Maleri- og fotoudstilling på Skjern Bibliotek

Maleri- og fotoudstilling på Skjern Bibliotek

Tags