Ny app til e-Reolen til iPhones og iPads.
Ny app til e-Reolen til iPhones og iPads.

Ny app til e-Reolen til iPhone og iPad.

08.01.19
Den 7. Januar kommer der en ny app til e-Reolen til iPhone og iPad. Den gamle e-Reolen app virker ikke mere.

Mandag den 7. januar 2019 kl. 12.00 lukker den gamle eReolen app til iOS, og derefter kan den ikke benyttes mere eller hentes fra App Store. Fra da af, er det kun muligt at benytte den nye app. De brugere, som fortsat bruger den gamle iOS-app vil blive henvist til at bruge den nye app, som kan hentes i App Store.

Bemærk, at brugere, der benytter iOS med version 7 af styresystemet, desværre ikke kan benytte den nye app. Minimumskravet for den nye eReolen app er version 9.3.5 af iOS. For brugere, der oplever, at de ikke længere kan benytte eReolens iOS app, er det stadigvæk muligt at anvende eReolens hjemmeside, der har responsivt design, hvilket ebtyder, at den tilpasser sig mobile enheder.

Nyt til Android-brugere
Det er naturligvis fortsat muligt at anvende den gamle Android app efter nytår og indtil den nye Adroid-app er oppe at køre. 

Udviklingen af den nye Android-app er i fuld gang, og planen er, at der kommer en ny udgave af Android-appen i starten af 2019. Det bliver stadigvæk muligt at anvende den gamle Android-app i en periode efter, den nye er lanceret.

Nye funktionaliteter ifm. læsning og lytning

Vi er i fuld gang med at forbedre den lydbogsafspiller og ebogslæser, der ligger indbygget i app'en (den du bruger, når du læser eller lytter). De nye funktionaliteter vil være klar i starten af 2019 og dukker automatisk op i begge app's via en opdatering.