Udsigtstårne på Værnengene - Udstilling af 8 modeller på Skjern Bibliotek

01.11.18
Fra torsdag d. 1. til lørdag d. 17. november. Se udstillingen af 8 modeller på Skjern Bibliotek! - Lodsejerene og Ringkøbing-Skjern Kommune er blevet enige om at arbejde videre med projekt nr. 11056 af Jakob Jakobson og Filip Jonsson. Derfor kommer Jakob Jakobsen, Filip Jonsson og Poul Gregersen på Skjern Bibliotek Lørdag den 17. november kl. 11 og fortæller mere om Tårnet og Værnengene.

Tegnestuen Johansen Skovsted arkitekter kontaktede i foråret Ringkøbing Skjern kommune for at høre om de havde et forslag til en opgave for arkitektskolerne i Aarhus og København.

Land, By og Kulturafdelingen kom med forslag om at lave et kombineret madpakkehus og udsigtstårn på Værnengene i bunden af Ringkøbing Fjord.

Tegnestuen syntes at det var en spændende opgave, som blev godkendt af bestyrelsen for arkitekt Halldor Gunløgsons fond. Den samlede præmiesum var på 150.000 kr.

Der indkom 34 meget kvalificerede, og forskellige forslag. De 4 dommere kom på en svær opgave, og ud af de 34 forslag blev der valgt 3 vindere.

Modellerne til de forskellige opgaver er meget fint udført. Kom forbi biblioteket og se den flotte udstilling og de mange spændende modeller, og hvor forskelligt en opgave kan løses. Udstillingen kan ses hver dag i bibliotekets åbningstid kl. 07 – 22.

Tags
Materialer