Jane Søgaard Jespersen

Udstilling - Jane Søgaard Jespersen

08.01.18
Fra mandag d. 8. januar til søndag d. 4. februar udstilling af malerier v/Jane Søgaard Jespersen, Borris, på Skjern Bibliotek.

Jane er uddannet lærer og har hele sit arbejdsliv arbejdet i folkeskolen, hvor hun underviste i formning og billedkunst.

Hun har lige siden hun var helt lille været optaget af at tegne og modellere. Således var tegning og formning yndlingsfagene i skolen.

På seminariet valgte hun formning og historie som linjefag. Efter seminariet videreuddannede hun sig i 1971 og 1972 i formning på Danmarks Lærerhøjskole, som senere blev fulgt op af flere kurser samme sted.

Jane Søgaard Jespersen har altid arbejdet med maleri og formning som hobby; men i de senere år har hun haft mere tid til at beskæftige sig med maleriet. Fra oliemaleri hvor især Skjern Å har været motivet til i nogle år nu at have arbejdet med akrylmaleri. Jane har i den tid bevæget sig fra det naturalistiske motivvalg til det abstrakte.

I de senere år ar Jane Søgaard Jespersen deltaget i flere inspirationskurser på blandt andet Århus Kunstakademi og på Tranum Strandgård, Kunst- og Kulturcenter.

Udstillingen kan ses af alle i bibliotekets åbningstid kl. 07-22.

Tags