Læsesporet.dk
Læsesporet.dk

En sommerhilsen til forældre fra biblioteket

25.05.21
Snart er det sommer og tid til afslapning, hygge og masser af … læsning!

BIBLIOTEKETS KLUMME UGE 21 2021
Skrevet af børnebibliotekar Gitte Kjær Hansen, Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne

Som forældre til børn og unge kan det nogle gange være svært at få sit barn til at læse af lyst, men fortvivl ikke.

Bibliotekerne har nemlig lanceret det sprit nye site læsesporet.dk, hvor du kan få idéer, inspiration og viden om, hvordan du kan styrke dit barns glæde ved læsning.

Uanset om dit barn er en bogorm, en læsehest eller overhovedet ikke gider at læse, så er det på læsesporet.dk, at du finder masser af inspiration til det, der kan give dit barn gode læseoplevelser.

Læsesporet.dk

Kender du f.eks. Sommerbogen?

Det er bibliotekernes store nationale sommerkampagne, som sætter spot på sommerlæsning med mulighed for at vinde lækre præmier. Konkurrencearket til Sommerbogen for de 6 til 15 årige findes på læsesporet.dk og kan downloades allerede nu.

SommerLæselyst

Fra d. 11. juni skyder Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne også gang i den lokale kampagne SommerLæselyst, som henvender sig til de mindre læsere fra 1. til 5. klasse.

Læsesporet.dk

Synes din teenager ikke, at det der med læsning er noget særligt?

  • Hvad så med at lytte i stedet?
  • Prøv podcasten YAS – Young adults, som er en podcastserie for unge af unge om ungdomsliv og ungdomslitteratur – eller prøv én af de andre podcasts på læsesporet.dk.
  • Du finder inspirationen under afsnittet til forældre - inspiration til læsestunder i familien på læsesporet.dk >>

På læsesporet.dk sættes der spot på glæden ved sprog, litteratur og læsning. Læselyst smitter, så husk at prøve det af og fortælle andre om læsesporet!

Besøg læsesporet.dk og få idéer, inspiration og viden til at styrke dit barns læselyst! Det er vigtigt for dit barn.

Rigtig god sommer fra Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne.

OBS! Indholdet i klummerne beskriver aktuelle bibliotekstilbud den pågældende dato eller periode. Det kan betyde, at omtalte bibliotekstilbud eller arrangementer ikke længere er aktuelle. Det har dog i flere tilfælde ingen betydning for klummens og tilbuddenes gyldighed. Kontakt endelig dit lokale bibliotek ved spørgsmål om omtalte bibliotekstilbud. Find dit lokale bibliotek lige her >>