Cykelmysteriet
Cykelmysteriet

Cykelmysteriet

19.11.19
Lasse og Maja fra LasseMajas Detektivbureau bor i den lille by Vestervomstrup. Bogen henvender sig såvel til piger som drenge fra ca. 9 år og opefter.

Der skal være cykelløb i Vestervomstrup, hvor Lasse vil deltage i håb om at kunne vinde 10.000 kr. til LasseMajas Detektivbureau. Maja har været den hårde træner og fået Lasse til at træne i årets løb for at blive klar til den store dag.

Dagen kommer, og løbet skydes i gang. Men hvad er nu det? Flere af deltagerne opfører sig mærkeligt, og det ser ud, som om nogle snyder….. Hvordan kan det være, at spåkonen Tahita lige pludselig dukker op forrest i løbet, selvom hun lige havde været bagerst?

LasseMajas Detektivbureau træder i aktion….

Der findes efterhånden mange bøger i serien LasseMajas Detektivbureau, som denne bog er en del af. Det er en meget læst serie blandt børn, som vil blive glade over, at der kommer endnu et bind i serien. Den er sjov og hyggelig og kan læses uafhængigt af de andre. Det er sjovt for børn selv at gætte med på, hvad der kan være sket.

Der er fine farveillustrationer i bogen, der bryder teksten op, og som gør den overskuelig at læse. Bogen henvender sig såvel til piger som drenge fra ca. 9 år og opefter.

Martin Widmark: Cykelmysteriet. Turbine

Anmeldt af Karin Kinch
Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne

Materialer