Det er jo bare fodbold
Det er jo bare fodbold

Det er jo bare fodbold

19.08.21
Anton er træt af sine venner, som hellere vil spille Playstation end komme til en fodboldturnering. Hvordan viser han dem, at de svigter holdet? Bogen er 1. del i en ny serie om drenge og fodbold. Til børn fra 9 år.

Anton spiller fodbold i Askov Boldklub sammen med sine 3 gode venner, Svend, Otto og Hamid. De har en meget vigtig fodboldturnering foran sig, som de skal spille i weekenden, hvor de har muligheden for at vinde guld.

Men i ugen op til fodboldturneringen kommer Svend, Otto og Hamid ikke til træningen, da de hellere vil spille Game of Shooting, et PlayStationspil, hvor der lige er kommet en vigtig opdatering. De har endda planer om ikke at komme til foldboldturneringen, da de hellere vil til København, hvor der er Game of Shooting-turnering.

Men Anton er utrolig vred og skuffet, for vennerne kan da ikke bare svigte fodboldholdet…..

Bogen er 1. del i en ny serie ”Bare fodbold”, hvor emnerne venskab og dilemmaet om at vælge mellem sine fritidsinteresser kommer i fokus. Bogen er ikke omfangsrig og har lix 17. Der er korte kapitler med forholdsvis meget tekst på hver side, som dog indimellem bliver brudt af flotte farvetegninger.

Den henvender sig til børn fra 9 år og opefter.

Bogen findes både som e-bog og netlydbog på eReolen.dk

Nanna Kühle: Det er jo bare fodbold. Elysion 2020.

Anbefalet af Karin Kinch
Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne

Materialer