Grydeklar
Grydeklar

Grydeklar

09.01.20
Er der tisset af, er tænderne børstede? Så er børnene klar til at blive puttet og få en godnathistorie. Fra 3 år til de ikke gider få godnathistorie længere.

Slut dagen af med en lille hyggestund og en historie fra denne nye bog med godnathistorier, der får børn til at falde i søvn med et smil på læben og til at smile i søvne. Bogen indeholder 11 historier af nye danske forfattere som f.eks. Kim Fupz Aakeson, Maren Uthaug, Jacob Riising, Hella Joof og Thomas Brunstrøm. Sidstnævnte er forfatter til de skønne billedbøger om Sallys far.

Her er humor og fortælleglæde, vi får nogle sjove historier som: ”Drengen med verdens største røv” om Jørgen, der har omtalte legemsdel og ikke er spor glad for den. Heldigvis er han rigtig god til at slå imponerende prutter og fortælle vitser. Han ender som voksen med at blive gift med damen med verdens største bryster og sammen får de pigen med verdens længste navn.

Andre historier fortæller om kedelige voksne, en dreng der bare vil have lov til at være kedelig, statsministeren, der har brug for en fridag, og pludselig ligger på en liggestol hjemme i Selmas have og mange andre usædvanlige børn og voksne.

Kan læses højt for andre skønne, søde, frække eller uartige børn fra 3 år og til de ikke gider få godnathistorie længere.

Grydeklar: Godnathistorier der får børn til at smile i søvne. Carlsen, 2019.

Anmeldt af Marianne Merrild
Ringkøbing Skjern bibliotekerne

Materialer