På røven gennem natten
På røven gennem natten

På røven gennem natten

20.01.21
Søren Poders bog er en underholdende og hæsblæsende en af slagsen, der helt klart vil vække begejstring hos det yngre publikum. Fra 12 år og op.

Både forside og bagsideteksten lover en neglebidende spændende, absurd og skør historie, og det er præcist hvad man får.

Lukas og Viktor er barndomsvenner, men er ved at glide fra hinanden efter 10. klasse. En lørdag aften beslutter de sig for at hænge ud ligesom i gamle dage, men en simpel tjans fra banden Black Brotherhood går galt, og pludselig skylder de en masse penge og jages af både banden og politiet. Lukas kender kun én, der kan hjælpe, og det er hans hemmelighedsfulde oldefar.

På røven gennem natten er en humoristisk bog i et højt tempo. Plottet er ligetil: Find pengene, undgå politiet og banden og slip levende fra deres uheldige fejl. Det sætter spændingen højt allerede fra begyndelsen, og samtidig er der nok mystik omkring oldefaren til, at man får lyst til at læse videre.

Søren Poder formår på meget få sider både at få en fantastisk, skør og vild historie op og køre, men samtidig får han også skabt et sæt virkelige fantastiske karakterer, som både har baggrundshistorie og personlighed.

Efter man har læst bogen, kan man med det samme genkende alle mulige detaljer fra forsidens illustration, og det er bestemt et ekstra plus.

Bogen findes også som ebog.

Søren Poder: På røven gennem natten. Brændpunkt 2020

Anbefalet af Katia Ben Semmane
Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne

Materialer