Papirklip af en bryllupslagkage
Papirbryllup

Papirbryllup (e-bog, netlydbog)

30.03.20
Letlæselig ungdomsroman om et ulige venskab mellem to unge kvinder. Sproget er kontant og korfattet og vil helt sikkert tiltale mange unge. Bogen kan varmt anbefales fra 14 år. Den findes på eReolen både som e-bog og som netlydbog.

Pil og Mia er begge studerende og bor sammen i en 2-værelses lejlighed i København, som Pil har lejet. Historien bliver fortalt af Mia.

De to piger beslutter sig for at holde papirbryllup, fordi de snart har boet sammen i et år. Efterhånden som aftenen skrider frem veksler historien mellem at fortælle om selve festen, og at fortælle om en række episoder i deres fortid og venskab. Vi hører om madorgier, temafester og knalderegler, og langsomt går det op for læseren, at der måske alligevel ikke er så meget at fejre.

Lige om lidt skal deres lejlighed laves om til andelsbolig og pigerne skal finde et nyt hjem. Sammen? Eller hver for sig? Langsomt opstår der sprækker i deres venskab. For hvem er Mia egentlig?

Letlæselig ungdomsroman om et ulige venskab mellem to unge kvinder. Sproget er kontant og korfattet og vil helt sikkert tiltale mange unge.

Bogen kan varmt anbefales fra 14 år. Den findes på eReolen både som elektronisk bog og som netlydbog.

Laura Ringo: Papirbryllup. Gyldendal 2019.

Findes som e-bog og netlydbog på eReolen.

Anmeldt af
Tanja Christensen
Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne

Tags
Materialer