Team Gamer - et nyt hold.
Team Gamer - et nyt hold.

Team Gamer - et nyt hold.

04.07.19
Leo er flyttet til en ny by. Han er vild med at game. Men mangler nogen at game med. I hans nye klasse går drengene Otto og Karl. De er også vilde med at game. Måske kan de blive venner? Ny letlæst serie om gaming for de 7-9 årige.

Leo er lige flyttet til en ny by og skal begynde i en ny klasse. Det er Leo bestemt ikke glad for. Han ville hellere være blevet sammen med sine gamle venner, hvor det at game var det sjoveste at lave sammen.

I sin nye klasse vil læreren, at Leo skal sidde ved siden af nogle piger, men det varer ikke længe, før Leo i stedet for finder en plads ved siden af nogle drenge, der ser ud til at kede sig gevaldigt i klassen.

Leo opdager, at de to drenge, Otto og Karl, også er vilde med at game, og inden længe har de dannet ”Team Gamer.” Leo finder dog ud af, at hvis de skal være et team, er det også nødvendigt at arbejde sammen som et hold…

Bogen er første del i en ny letlæst serie om gaming for de 7-9 årige. Gaming er det helt store hit blandt børn lige nu, og denne er i den lette ende af skalaen. Der er korte kapitler i bogen, og der er overskuelige afsnit med fine farveillustrationer.

Natasja Erbillor: Team Gamer - et nyt hold. Elysion.

Anmeldt af Karin Kinch
Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne

Materialer