Tomhedsfeber
Tomhedsfeber

Tomhedsfeber

19.07.21
Morrigan Crow er tilbage på den magiske skole i Nevermoor. Morrigan skal endelig i gang med sin træning som Wundersmed. Men en stor fare truer Nevermoor. Forvæsnerne rammes af tomhedsfeber og angriber uskyldige. Kan Morrigan hjælpe med et finde en kur? For fantasylæsere fra 10 år - især Harry Potter-fans.

Morrigan Crow passer sin magiske skole i Nevermoor, hvor hun skal lære at være Wundersmed. Der udbryder en voldsom epidemi af tomhedsfeber, hvor ofrene pludselig går amok på uskyldige ofre og bagefter falder i dyb koma.

Tomhedsfeberen kommer helt tæt på Morrigan. Den frygtede Wundersmed Ezra Squall tilbyder en kur på tomhedsfeberen men prisen er høj.

De korte kapitler og de mange spændende hændelser gør det svært at slippe bogen igen.

Jeg er især vild med Morrigans hjem, det magiske hotel Decaulion, der altid indretter sig efter de der bor der. Hotellet indretter Morrigans værelse, så det ændrer sig efter hendes humør eller til det hun netop trænger til. Er der brug for en hyggelig, tændt pejs, en blød lænestol og en kop te dukker tingene bare op. Man kan fornærme sit værelse, så man ænder med at vågne op i en bunke slimede ildelugtende fisk, eller sengen er forvandlet til en tornebusk.

Bogen er 3. del af serien Nevermoor og vil være et sikkert hit hos de der elsker Harry Potter-serien af J.K. Rowling og Magisterium-serien af Holly Black.

Bogen findes også som ebog og netlydbog på eReolen GO.

Jessica Townsend. Tomhedsfeber: jagten på Morrigan Crow. Gyldendal 2020.

Anbefalet af Gitte Kjær Hansen
Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne

Materialer