Wonderscape
Wonderscape

Wonderscape

11.05.22
Arthur, Ren og Cecily er på vej til skole, da de overværer en flok havenisser eksplodere. I huset ved siden af kan de høre nogen klynke. De går ind for at redde den, der laver lyden, og pludselig befinder de sig midt i et computerpil flere år ude i fremtiden. Bogen henvender sig til gode læsere i 9 – 12 års alderen, der elsker computerspil, videnskab og gåder.

Bang! En flok rødkindede havenisser bliver blæst i stumper og stykker én efter én i den mest farvestrålende eksplosion. Arthur er på vej til skole, men vælger at se nærmere på fænomenet. Desuden hører han en hund hyle panisk i huset med havenisserne.

Hurtigt kommer to jævnaldrende piger til – de har også set eksplosionerne. Uden at ville det hvirvles børnene og hunden ind i et spilunivers, kaldet Wonderscape. Man overlever kun ved at bestå en prøve i hver spilverden – præmien er en verdensnøgle, så man kan komme videre.

Pludselig er de tre i fare og det bliver en kamp mod tiden og tempoet er hæsblæsende når de skal prøve at flygte fra spillets skabere og samtidig undgå at dø i en af de mange udfordringer.

Bogen henvender sig til gode læsere i 9 – 12 års alderen, der elsker computerspil, videnskab og gåder.

Du finder bogen på dit bibliotek og som e-bog og e-lydbog på eReolen. Begge steder findes bogen også på engelsk.

Hvis du vil læse en andre bøger af Jennifer Bell, så prøv serierne: ”Vilde agenter” og ”De ualmindelige”.

Jennifer Bell. Wonderscape. Gyldendal, 2021.

Anbefalet af Gitte Kjær Hansen
Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne

Materialer