Smartphone med appen PressReader
PressReader

Læs de nyeste nyheder før alle andre

01.03.22
Aviserne ligger ofte i PressReader før den trykte kopi er tilgængelig.

PressReader er særligt relevant for dig, der er interesseret i at læse nyheder og artikler på engelsk. Kan evt. bruges til opgaveskrivning om meget aktuelle emner.

PressReader giver online adgang til ca. 6000 aviser og tidsskrifter fra mange forskellige lande på flere end 60 sprog. Aviserne ligger ofte i PressReader før den trykte kopi er tilgængelig i udgivelseslandet. Aviserne er holdt i deres oprindelige udseende, således at alle detaljer fra den trykte avis er tilgængelige. Der er op til 90 dages arkiv.


PressReader introduktion


Det er muligt at lave fritekstsøgning i enkelte aviser samt hele PressReader. I udvalgte aviser kan teksten oversættes og printes i en mere brugervenlig udgave.

Der er desuden mulighed for oplæsning af tekst og deling på sociale medier.

Ved at vælge Publications i venstremenuen er der mulighed for at vælge Newspapers eller Magazines.

PressReader fungerer godt i app’en som findes til både Android og Apple-enheder. Den gratis biblioteksadgang skal fornyes enten via et PressReader Hot Spot på biblioteket eller via bibliotekets hjemmeside og gælder i 24 timer. I app’en kan du hente aviser og tidsskrifter og læse dem når du vil. Bare du inden du går til app’en først har logget ind via PressReader på riskbib.dk.

Man kan vælge en slags abonnement på sin yndlingsavis ved at aktivere ”Levér alle nye numre automatisk”

Trin for trin VEJLEDNING på ekursus.nu

PressReader er en del af E-biblioteket på riskbib.dk


Anmeldt af
Maria Nygaard
Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne