Forsider af danske magasiner; Vi unge, In, Alt om haven
Magasiner

Læs nye magasiner på RB digital

05.05.20
Her finder du en række danske og engelske magasiner.

Engelsksprogede e-magasiner


I RB Digital har du adgang til ca. 220 hovedsageligt engelsksprogede e-magasiner. Titeludvalget består både af populære bladre-magasiner og mere hardcore fagmagasiner og spænder derfor bredt fra The Economist til National Geographic, Cosmopolitan, Rolling Stone, Country Living, Inked, og Backpacker.


Danske e-magasiner


I 2019 introducerede RB Digital en række danske magasiner bl.a. Spis bedre, Din VinGuide, IN, Antik & Auktion Denmark, Alt om videnskab, Psykologi og Vi Unge.

Magasinerne er tilgængelige på samme tidspunkt som de trykte versioner, og der er adgang til ældre numre fra det tidspunkt, RB Digitals-abonnementet er påbegyndt.Videoen viser hvordan du læser magasiner på RB digital

 

Magasiner, der er ”checked-out” skal ikke afleveres igen. Med hensyn til søgefunktion kan der søges på de enkelte magasintitler eller efter genre. Man kan støde på magasiner, som ikke bliver opdateret. Det er magasiner, som indgik i den foregående abonnementsperiode, og nu er udgået. De ældre numre kan dog stadig downloades. Når man låner et magasin kan også vælge at få en email når det næste nummer udkommer – en slags abonnementsordning!

App’en, som kan hentes til din smartphone eller tablet, gør det muligt at læse alle magasinerne på din enhed. Man kan også hente magasinerne, så de kan læses når man ikke er online/har netforbindelse. Man kan søge og tjekke ud inde i app’en i stedet for at skulle ind i browseren hver gang. Det kræver kun, at man er blevet oprettet som bruger på RB Digitals hjemmeside.

Hvis du er oprettet som bruger ved Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne og bosiddende i Ringkøbing-Skjern Kommune, kan du logge ind via bibliotekets hjemmeside med lånernummer (cpr-nummer) og pinkode.

RB Digital kan anvendes på PC, Mac, iPad, iPhone, Android og Kindle Fire.


Trin for trin VEJLEDNING til at komme igang med at bruge RB Digital på ekurser.nu >>


RB Digital en del af E-biblioteket på riskbib.dkAnmeldt af
Maria Nygaard
Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne