Opskrifter på retter med frugt og grønt opdelt efter årstid. Derudover er der temaer med juicer, salater og supper
Emner
grønsager grønsagsretter
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.17
Bidrag af
Originaltitel
Almanach des légumes
ISBN
9788771553352
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2016)
Omfang
144 sider
Forlag
Legind
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
En flot bog, hvor opskrifter er pænt præsenteret og der er indbydende billeder af alle retterne. Opskrifterne er overskuelige og lette at forstå. De fleste ingredienser er til at få fat i. Bogen indeholder rigtig mange opskrifter, så der er noget for enhver smag. God inspiration til hvordan man får grøntsager, så man ikke bliver ved med at lave de samme kogte gulerødder