opgaveskrivning

Tre livliner til din næste opgaveskrivning

10.10.18
Faktalink, Forfatterweb og bibliotek.dk - til dig fra dit bibliotek

Faktalink

Elektronisk tidsskrift med artikler, litteraturhenvisninger og links til mange populære aktuelle og historiske emner.

Her finder du en introduktion og uddybende information om aktuelle, klassiske og komplicerede emner, links til videre læsning på nettet samt henvisninger til fx artikler, bøger, illustrationer, tv- og radioindslag m.m.
Der er foretaget en vurdering af de kilder, som Faktalink artiklerne henviser til. Emnerne belyses fra ud fra en faglig, analyserende og alsidig vinkel som også indeholder debat og perspektivering

Forfatterweb

Forfatterweb er et elektronisk forfatterleksikon med over 800 danske og udenlandske forfattere, både afdøde og nulevende forfattere.

Udvalget er bredt, og der medtages såvel klassiske forfatterskaber som debuterende forfattere inden for alle genrer. Enkelte forfatterskaber portrætteres både som børne- og voksenforfatter. F.eks. Bjarne Reuter og Christina Hesselholdt.
Alle portrætter opdateres løbende og mængden af nye forfattere øges med ca. 50 årligt. Det er også faner med temaer, perioder og genrer.

Bibliotek.dk

Bibliotek.dk er en fælles portal for alle danske offentlige biblioteker: folkebiblioteker, fagbiblioteker, forskningsbiblioteker, uddannelsesbiblioteker og universitetsbiblioteker.

Du kan bestille de fleste materialer til at låne på dit lokale bibliotek - en del ligger på nettet så du har direkte adgang. Du skal være logget ind og have valgt dit bibliotek for at bestille.

Med Digital Artikelservice kan bibliotekerne tilbyde dig artikler i fuld tekst lynhurtigt til din mail. Du vil møde Digital Artikelservice som en integreret del af bibliotek.dk.