Arlo Finch i skyggernes rige
Arlo Finch i skyggernes rige

Arlo Finch i skyggernes rige

05.11.20
Sidste del i den magiske og spændende serie om drengen Arlo Finch og hans familie og venner i den lille by Pine Mountain. Arlo har en plan, han vil samle sin familie igen. Hæsblæsende historie til højtlæsning fra 9 år og selvlæsning fra 10-13 år

Arlo bor i den lille by Pine Mountain sammen med sin storesøster, mor og onkel. Far er på flugt for FBI og gemmer sig et sted i Kina. Nøjagtig lige som det var tilfældet i de to første bøger om Arlo, men nu vil Arlo samle familien igen.

Til formålet skal han bruge en ræv, en storesøster og en stor portion held og stædighed.

Det bliver starten på et hæsblæsende eventyr med både mennesker og magiske væsner i hælene.

Bogen er 3. og sidste del af Arlo Finch trilogien. Læs også første bog i serien ”Arlo Finch og flammernes dal” og den anden bog ”Arlo Finch i fuldmånens sø”.

Magisk realisme, der handler om venskab, familie og spejdere. Skrevet i et let og medrivende sprog, der gør at man liiige må have endnu et kapitel mere med når man læser.

God til højtlæsning fra 9 års alderen og selvlæsning for de 10 – 13 årige. Yderst læseværdig bog også for de der normalt ikke er til magi og fantasy.

Alle tre bøger i serien findes som lydbøger på eReolen. Hvis du vil læse bøgerne kan du finde dem fysisk på biblioteket på dansk og som e-bog på eReolen på engelsk.

John August: Arlo Finch i skyggernes rige. Alvilda, 2020.

Anbefalet af Gitte Kjær Hansen
Ringkøbing Skjern Bibliotekerne

Materialer