Nevermoor – Morrigan Crows magiske prøvelser
Nevermoor – Morrigan Crows magiske prøvelser

Nevermoor – Morrigan Crows magiske prøvelser

11.11.19
Fantasy. Morrigan Crow er ramt af en forbandelse. Hun blev født på det forkerte tidspunkt, og skal derfor dø på sin 11-års fødselsdag, men det går slet ikke som ventet. For de 10 – 14 årige og op.

Vil du læse en serie, der er fuldt på højde med ”Harry Potter” og ”Det gyldne kompas”? Så skal du læse: ”Nevermoor – Morrigan Crows magiske prøvelser” og fortsættelsen, der hedder ”Wundersmeden”. En bog som tager dig med ud på en magisk rejse.

Morrigan Crow er et af de forbandede børn, der skal dø om natten på deres 11 års fødselsdag. Nu er der kun kort tid til og det eneste Morrigans far kan tænke på er al den sympati han kan høste når Morrigan dør.

Heldigvis bliver dødsdagen noget anderledes end nogen havde tænkt sig. Det går ikke stille af når Morrigan bliver udsat for magiske prøvelser af enhver tænkelig og utænkelig slags.

Du vil være godt underholdt hele vejen – bog nr. 3 er endnu ikke udkommet på dansk, men fans af Nevermoor-serien venter i spænding. Både børn og voksne vil elske dette univers fra allerførste kapitel.

En af de bedste og mest fantasifulde fantasy bøger, som jeg nogensinde har læst. For de 10 – 14 årige og op.

Jessica Townsend: Nevermoor – Morrigan Crows magiske prøvelser. Gyldendal, 2018.

Anmeldt af Gitte Kjær Hansen
Ringkøbing Skjern Bibliotekerne.

Materialer