Folkeuniversitetet

Folkeuniversitetet er for alle.

Der er ingen adgangsbegrænsning eller krav om uddannelse og baggrundsviden. Kom med din interesse og dit engagement, så får du viden og inspiration til gengæld.

På Folkeuniversitetet kan du dyrke dine interesser, opbygge kompetencer med relation til dit arbejde, supplere uddannelse og ”komme i form” til videre uddannelse.


Det er undervisning der kan gøre en forskel.

Det er seriøst, underholdende og udfordrende med engagerede undervisere og eksperter der brænder for deres fag og som har lyst til at udbrede kendskabet til det.

Foredrag og kurser

Her kan du læse om de foredrag og kurser, som afholdes i Ringkøbing-Skjern Folkeuniversitets regi i det kommende år.

Program Folkeuniversitetet 2023/2024>>    
 

Hvordan arrangerer man en forelæsning?

  • Du kan få råd og vejledning hos sekretariatet på Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne, Skjern Bibliotek ved Ritta D. Olesen : ritta.olesen@rksk.dk eller tlf. 99 74 26 21
  • Men egentlig er det ret enkelt: Find et emne, kontakt en forelæser, aftal alt det praktiske med forelæser, så sørger sekretariatet for kontrakt, og din forening modtager regning og kopi af kontrakt. Foreningen/institutionen sørger selv for alt det praktiske. Folkeuniversitetet i Ringkøbing-Skjern sørger for at redigere et program én gang om året og sørger for at arrangementerne kommer i www.kulturspot.dk


Følgende betingelser skal være opfyldt:

  • Der skal være adgang for alle til forelæsningen/kurset
  • Det skal være offentliggjort enten i program eller i annonce.
  • Forelæseren skal være godkendt af Folkeuniversitetet

Velkommen og god fornøjelse